Live: Cyclocross – Lampiris Zilvermeercross Mol – Sunday 2nd December – Livestream and Information

After the sand in Koksijde last weekend, the racers will be mounting their file treads once again as they head to the Zilvermeer Holiday Resort in Mol, located at a large sandy lake, with over 50% of the course in deep sand!

Timetable

Elite Women – 12:30 UK, 13:30 Europe

Elite Men – 14:00 UK, 15:00 Europe

Livestream

Link 1:CYFO Live – (Lots of adverts, open in Browser not Instagram) – CLICK HERE

Link 2 – HES Sport – CLICK HERE

Course

Image result for zilvermeercross parcours

Start Lists


Men: Dario Tielen, Vince Van Den eynde, Igmar Uytdewilligen, Arne Vrachten, Florian Vermeersch, Yannick Peeters, Wouter Goossens, Tom Meeussen, Wietse Bosmans, David Van Der Poel, Corné van Kessel, Johan Jacobs, Robin Alderweireld, Gert Smets, Jim Aernouts, Jens Adams, Diether Sweeck, Niels Koyen, Dieter Vanthourenhout, Thomas Joseph, Laurens Sweeck (in onderhandeling),Thijs Aerts, Victor Vandebosch, Kenneth Van Compernolle, Thomas Mein, Stefano Museeuw.   more to comeWomen: Sanne Cant, Lizzy Witlox, Valerie Boonen, Kim Van De Steene, Inge vna der Heijden, Loes Sels, Meg De Bruyne, Shana Maes, Mascha Mulder, Suzanne Verhoeven, Joyce Vanderbeken, Tess Van Loy, Jullie Brouwers, Pauline Delhaye, Laura Verdonschot, Jinse Peeters, Kim Van de Putte, Ellen van Loy (in onderhandeling).   more to come